Συνταγή για ριζότο με πέστο βασιλικού και κατσικίσιο τυρι από τον Γιώργο Τσούλη
Ένα διαφορετικό ριζότο με φρέσκο άρωμα βασιλικού που θα λατρέψετε.
#tsoulotip: Προσθέτουμε το βούτυρο και το τυρί εκτός φωτιάς για να μην βγάλουν τα λάδια τους και για να μας προσφέρουν μια πιο κρεμώδη υφή.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. ρύζι, για ριζότο
50 γρ. κατσικίσιο τυρί
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
700 ml ζωμό λαχανικών
50 γρ. βούτυρο, παγωμένο
50 ml κρασί λευκό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com