Συνταγή για πράσα τυλιχτά με ζαμπόν από τον Γιώργο Τσούλη
Εύκολο και υγιεινό ορεκτικό για όλους στο σπίτι.
#tsoulotip: Αφού βράσουμε τα πράσα, τα αφήνουμε να αχνίσουν καλά για να φύγει η υγρασία που έχουν.
ΥΛΙΚΑ
8 πράσα, μόνο το άσπρο μέρος, κομμένα σε κομμάτια μήκους 6 εκατοστών
8 φέτες ζαμπόν
100 γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο
200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
2 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν ή απαλή
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com