Συνταγή για πορτσέτα από τον Γιώργο Τσούλη
Μαλακό και λαχταριστό ρολό πανσέτας, έτοιμο να κλέψει την παράσταση στο μενού σας.
#tsoulotip: Πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι την πέτσα για να φύγει η υγρασία και να ψηθεί καλύτερα.
ΥΛΙΚΑ
3 κιλά χοιρινή πανσέτα, με δέρμα
6 κ.σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
6 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κ.γ. μπούκοβο, τριμμένο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι, χοντρό
Αλάτι, ψιλό
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com