Συνταγή για τυροκροκέτες με κανταΐφι και μαρμελάδα ντομάτας από τον Γιώργο Τσούλη
Αφράτες και μυρωδάτες μπουκίτσες που θα σας λύσουν τα χέρια.
#tsoulotip: Μπορείτε να προσθέσετε μέσα στις τυροκροκέτες ρίγανη ή θυμάρι που τους ταιριάζει πολύ.
ΥΛΙΚΑ
220 γρ. τυρί gouda, τριμμένη
220 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
50 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
300 γρ. κανταΐφι, ψιλοκομμένο
25 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
1 κ.γ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 αυγό, medium + 3 extra, για το πανάρισμα
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Chutney ντομάτας, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com