Συνταγή για τυροκαυτερή από τον Γιώργο Τσούλη
Κλασική πικάντικη παραδοσιακή αλοιφή.
#tsoulotip: δεν θέλουμε ιδιαίτερη καυτερή την τυροκαυτερή μας, προσέχουμε να αφαιρέσουμε τα σπόρια από τις πιπεριές καθώς αυτά είναι που προσδίδουν την καψαϊκίνη.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
170 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
2 πράσινες καυτερές πιπεριές, χοντροκομμένες
50 ml. ελαιόλαδο και έξτρα για το σοτάρισμα
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
100 ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com