Ατομικά πιτάκια με μοσχάρι και μπεσαμέλ
Ζουμερά αλμυρά κρεατοπιτάκια που θα λατρέψουν όλοι!
#tsoulotip: 1. Ανακατεύουμε συνεχώς το γάλα μαζί με το αλεύρι, για να μην σβολιάσει η μπεσαμέλ. 2. Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει πριν την τοποθετήσουμε πάνω στη ζύμη, για να μην πανιάσει η τελευταία.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ζύμη κουρού
300 γρ. μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε μικρά κυβάκια
150 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε μικρά κυβάκια
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 κρόκο, για το άλειμμα
Για την μπεσαμέλ:
30 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
30 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
300 ml γάλα, πλήρες
80 γρ. τυρί gouda
2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
½ κ.γ. εστραγκόν, ξερό
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com