Συνταγή για πανακότα βανίλιας από τον Γιώργο Τσούλη

Κλασική συνταγή για το παραδοσιακό ελαφρύ ιταλικό γλυκό.





#tsoulotip: Προσέχουμε να μη ζεστάνουμε πολύ το γάλα και μας καεί η ζελατίνη.







ΥΛΙΚΑ

Για την πανακότα:

480 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

60 ml γάλα, πλήρες

50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

7 γρ. φύλλα ζελατίνης

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για τη μαρμελάδα:

100 γρ. raspberries

50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

Για το σερβίρισμα:

Raspberries

Blueberries










Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved