Red velvet σουφλέ από τον Γιώργο Τσούλη
Το αγαπημένο μας σουφλέ σοκολάτας στη red velvet εκδοχή του.
#tsoulotip: Το αλεύρι πρέπει να είναι κοσκινισμένο για να βγει λείο το αποτέλεσμα.
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο + extra για το άλειμμα των φορμών
100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
80 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
20 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
2 αυγά, medium
2 κρόκους αυγών, medium
1+½ κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
1 κ.γ. baking powder
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com