Συκωτάκια με καραμελωμένα κρεμμύδια από τον Γιώργο Τσούλη
Ο αγαπημένος μεζές στην πιο γλυκιά έκδοση του.
#tsoulotip: Αφήνουμε το συκώτι στο ξινόγαλο για να αποβάλει την άσχημη μυρωδιά του και να γίνει πιο μαλακό.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε κύβους
500 ml ξινόγαλο
3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε κάθετες φέτες
Χυμό από 1 λεμόνι
2 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.γ. ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ρύζι, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com