Αρνί καπαμά από τον Γιώργο Τσούλη

Κλασική παραδοσιακή συνταγή, γεμάτη αρώματα.

#tsoulotip: Αλευρώνουμε το αρνί για δέσει πιο εύκολα η σάλτσα.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό αρνί, κομμένο σε χοντρά κομμάτια

1.200 ml ζωμό λαχανικών

100 ml κρασί, κόκκινο

4 κ.σ. αλεύρι, γ.ο.χ.

2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

1 κ.γ. γαρύφαλλο, σε σκόνη

1 στικ κανέλας

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Πατάτες τηγανητές, για το σερβίρισμα





Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved