Mac 'n' Cheese Carbonara από τον Γιώργο Τσούλη
Τα δύο αγαπημένα μας φαγητά συνδυασμένα στην απόλυτη συνταγή.
#tsoulotip: Αν θέλετε, μπορείτε να το βάλετε στο φούρνο στους 200°C στον αέρα για 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. κοφτό μακαρονάκι
200 γρ. τυρί gouda, τριμμένο
150 γρ. μπέικον, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
20 γρ. βούτυρο
20 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
¼ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
500 ml γάλα, πλήρες
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com