Μεξικάνικοι λουκουμάδες από τον Γιώργο Τσούλη
Λουκουμάδες σαν churros που θα λατρέψετε!
#tsoulotip: Προσέχουμε να μην καίει πολύ το λάδι στο τηγάνι για να μην καούν εξωτερικά οι λουκουμάδες και παραμείνουν ωμοί εσωτερικά.
ΥΛΙΚΑ
260 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 αυγό, medium
120 ml γάλα, πλήρες
2 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
½ κ.γ. baking powder
½ κ.γ. αλάτι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα:
Ζάχαρη, κρυσταλλική
Κανέλα, σε σκόνη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com