Καπαροσαλάτα από τον Γιώργο Τσούλη

Κλασική κυκλαδίτικη συνταγή!

#tsoulotip: Προσέχουμε να έχουμε ξαλμυρίσει καλά την κάπαρη για να μην βγει πολύ αλμυρή η καπαροσαλάτα.




ΥΛΙΚΑ

100 γρ. κάπαρη, ξαλμυρισμένη

80 γρ. πράσινη πιπεριά, χοντροκομμένη

70 γρ. ψωμί, την ψίχα του μόνο

1 κρεμμύδι μέτριο, χοντροκομμένο

1 σκ. σκόρδο

100 ml ελαιόλαδο

1 κ.γ. λευκό ξύδι

1 κ.γ. φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένος

1 κ.γ. ρίγανη, ξερή

Αλάτι

Πιπέρι

Λαγάνα, για το σερβίρισμα










Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved