Καπαροσαλάτα από τον Γιώργο Τσούλη
Κλασική κυκλαδίτικη συνταγή!
#tsoulotip: Προσέχουμε να έχουμε ξαλμυρίσει καλά την κάπαρη για να μην βγει πολύ αλμυρή η καπαροσαλάτα.
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. κάπαρη, ξαλμυρισμένη
80 γρ. πράσινη πιπεριά, χοντροκομμένη
70 γρ. ψωμί, την ψίχα του μόνο
1 κρεμμύδι μέτριο, χοντροκομμένο
1 σκ. σκόρδο
100 ml ελαιόλαδο
1 κ.γ. λευκό ξύδι
1 κ.γ. φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένος
1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
Αλάτι
Πιπέρι
Λαγάνα, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com