Vegan pancakes από τον Γιώργο Τσούλη

Μία έξυπνη λύση για το ιδανικό vegan brunch.

#tsoulotip: Αν αφήσουμε τη ζύμη μας στο ψυγείο για μία μέρα. θα γίνει ακόμη πιο αφράτη και νόστιμη.

480 ml γάλα αμυγδάλου

250 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

4 κ.σ. λάδι καρύδας, λιωμένο

2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ

2 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική

½ κ.γ. αλάτι

Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

Μπανάνες

Φράουλες

Σιρόπι σφενδάμου





Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved