Παρφέ με γιαούρτι αμυγδάλου, μήλο και βρώμη από τον Γιώργο Τσούλη
Γλυκιά, υγιεινή συνταγή που θα λατρέψετε!
#tsoulotip: Χρησιμοποιούμε πράσινα μήλα για να με εκμεταλλευτούμε την σκληρή υφή τους.
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. γιαούρτι αμυγδάλου ή επιδόρπιο γιαουρτιού σόγιας
Για τα μήλα:
4 πράσινα μήλα, κομμένα σε χοντρούς κύβους
1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
4-5 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
Ηλιέλαιο, για το σοτάρισμα
Για τη βρώμη:
100 γρ. αλεύρι βρώμης
50 γρ. νιφάδες βρώμης
4 κ.γ. λάδι καρύδας, λιωμένο
2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com