Παρφέ με γιαούρτι αμυγδάλου, μήλο και βρώμη από τον Γιώργο Τσούλη

Γλυκιά, υγιεινή συνταγή που θα λατρέψετε!

#tsoulotip: Χρησιμοποιούμε πράσινα μήλα για να με εκμεταλλευτούμε την σκληρή υφή τους.

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. γιαούρτι αμυγδάλου ή επιδόρπιο γιαουρτιού σόγιας

Για τα μήλα:

4 πράσινα μήλα, κομμένα σε χοντρούς κύβους

1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

4-5 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 πρέζα αλάτι

Ηλιέλαιο, για το σοτάρισμα

Για τη βρώμη:

100 γρ. αλεύρι βρώμης

50 γρ. νιφάδες βρώμης

4 κ.γ. λάδι καρύδας, λιωμένο

2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική

½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη





Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved