
#tsoulotip: Αν επιθυμούμε να βγουν τα bagels πιο μαλακά, τα βράζουμε ένα λεπτό παραπάνω.
ΥΛΙΚΑ
530 γρ. αλεύρι, σκληρό
300 ml νερό
1+½ κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
2 κ.γ. μαγιά, ξερή
2 κ.γ. μαγειρική σόδα
1+½ κ.γ. αλάτι
1 αυγό, χτυπημένο και αραιωμένο σε νερό
Παπαρουνόσπορος, για το πασπάλισμα
Για το σερβίρισμα:
Τόνος, σε κονσέρβα
Αγγούρι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
Αβοκάντο, κομμένο σε κάθετες φέτες
Μαγιονέζα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com