Ψωμί μαργαρίτα από τον Γιώργο Τσούλη
Πανεύκολη συνταγή για το αγαπημένο μας ψωμί.
#tsoulotip: Δεν πρέπει να είναι πολύ ζεστό το νερό για να μην καεί η μαγιά
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
120 ml νερό, χλιαρό
110 γρ. μέλι
60 ml γάλα, χλιαρό
9 γρ. μαγιά, ξερή
2 αυγά, medium
2 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
1+½ κ.γ. αλάτι
1 κρόκο αυγού, αραιωμένο με νερό για το άλειμμα
Σουσάμι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com