Κουλουράκια της Λαμπρής του Γιώργου Τσούλη
Γιαγιαδίστικα κουλουράκια που σίγουρα θα δοκιμάσετε!
#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγουν τα κουλουράκια πιο μαλακά, αντικαθιστούμε την κρυσταλλική ζάχαρη με ζάχαρη άχνη.
ΥΛΙΚΑ
750 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
400 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
2 αυγά, μέτρια
2 κρόκους αυγού, αραιωμένους με γάλα για το άλειμμα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.γ. μπέικιν, πάουντερ
½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com