Πέστο βασιλικού από τον Γιώργο Τσούλη
Συνταγή για την αγαπημένη μας σάλτσα!
#tsoulotip: Για να διατηρήσουμε το πέστο,θα το τοποθετήσουμε σε ένα βάζο ή ένα μπολ ,θα του προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο,θα τυλίξουμε το μπολάκι με διαφανή μεμβράνη και θα το βάλουμε στο ψυγείο.
ΥΛΙΚΑ
70 γρ. βασιλικός
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
15 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
60-70 ml. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com