Πέστο βασιλικού από τον Γιώργο Τσούλη

Συνταγή για την αγαπημένη μας σάλτσα!

#tsoulotip: Για να διατηρήσουμε το πέστο,θα το τοποθετήσουμε σε ένα βάζο ή ένα μπολ ,θα του προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο,θα τυλίξουμε το μπολάκι με διαφανή μεμβράνη και θα το βάλουμε στο ψυγείο.

ΥΛΙΚΑ

70 γρ. βασιλικός

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο

20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

15 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο

60-70 ml. Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved