Γλυκόξινο κοτόπουλο με ρύζι
Πεντανόστιμο κοτόπουλο από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Αν θέλουμε να κάνουμε το κοτόπουλο πιο spicy, μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερο σάλτσα τσίλι.
ΥΛΙΚΑ
Για το κοτόπουλο:
1 κιλό στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε κυβάκια
210 γρ. κορνφλάουερ
2 μέτρια αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα πορτοκαλιού:
360 ml χυμό πορτοκάλι
6 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. σάλτσα τσίλι
2 κ.σ. μέλι
2 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μπούκοβο
Για το σερβίρισμα:
Ρύζι μπασμάτι
Φρέσκο κρεμμυδάκι, κομμένο μικρές φέτες
Σουσάμι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com