Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια
Το αγαπημένο σας όσπριο, αλλιώς
#tsoulotip: Ρίχνουμε ζάχαρη στα κρεμμύδια για να καραμελώσουν πιο γρήγορα.
ΥΛΙΚΑ
Για τη φάβα:
250 γρ. φάβα
1 κρεμμύδι, χονδροκομμένο
1 καρότο, ψιλοκομμένο
2 φύλλα δάφνης
1 κύβο ζωμό λαχανικών διαλυμένο σε 1,5-2 lt νερό ζεστό
50 ml ελαιόλαδο
Aλάτι
Πιπέρι
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια:
3 μέτρια λευκά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Για το σερβίρισμα:
Στημένο λεμόνι
Κάπαρη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com