Άκης Πετρετζίκης: Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για να φτιάξεις Χοιρινές μπριζόλες
Συστατικά
- 4 μπριζόλες χοιρινές, λαιμού
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. κοφτή αλεύρι γ.ο.χ.
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 3 σκ. σκόρδο
- 100 γρ. κρασί λευκό
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. μέλι
- 400 γρ. νερό
- 1 κύβο κότας
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 1 κλ. δεντρολίβανο
- 1 κ.γ. μουστάρδα, απαλή
Για τη γαρνιτούρα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. σιτάρι
- αλάτι
- πιπέρι
- 450 γρ. ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών
- 100 γρ. νερό
Για το σερβίρισμα
- ρίγανη, φρέσκια
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com