Άκης Πετρετζίκης: Κοτόπουλο λεμονάτο με αγκινάρες
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για να φτιάξεις Κοτόπουλο λεμονάτο
Συστατικά
- 1 1/2 κιλό φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κρεμμύδια
- 2 σκ. σκόρδο
- 750 γρ. αγκινάρες
- 80 γρ. κρασί λευκό
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 400 γρ. νερό
- 1 κ.σ. ζωμό κοτόπουλου σε βαζάκι
- 2 κ.σ. εστραγκόν
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- λεμόνι, σε φέτες
- μαϊντανό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com