Άκης Πετρετζίκης: Λιγκουίνι ολικής με πέστο αβοκάντο
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για να φτιάξεις Λιγκουίνι
Συστατικά
- 500 γρ. λιγκουίνι, ολικής άλεσης
- 300 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το πέστο αβοκάντο
- 2 αβοκάντο
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 1 σκ. σκόρδο
- 50 γρ. κουκουνάρι
- 20 γρ. βασιλικό
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. παρμεζάνα
Για το σερβίρισμα
- ντοματίνια
- ελαιόλαδο
- πιπέρι
- φύλλα βασιλικού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com