Άκης Πετρετζίκης: Μακαρονάδα ολικής με πέστο αβοκάντο
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για να φτιάξεις Μακαρονάδα
Συστατικά
- 250 γρ. σπαγγέτι, ολικής άλεσης
- 2 αβοκάντο, ώριμα
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
- ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
- 1/2 ματσάκι κόλιανδρο
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. κάσιους
- βασιλικό, φρέσκο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com