Άκης Πετρετζίκης: Σορμπέ rhubarb
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για να φτιάξεις σορμπέ

Συστατικά
- 500 γρ. rhubarb, μόνο το κόκκινο μέρος, κομμένο σε μικρά κομμάτια 1-2 εκ.
- 450 γρ. νερό
- 250 γρ. ζάχαρη καστανή
- χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 5 γρ. τζίντζερ, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα αλάτι
- 50 γρ. γλυκόζη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- φύλλα δυόσμου, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com