Άκης Πετρετζίκης: Καλτσόνε με λιαστή ντομάτα
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για να φτιάξεις καλτσόνε
Συστατικά
Για τη ζύμη
- 250 γρ. νερό, χλιαρό
- 1 κ.σ. μαγιά ξηρή
- 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 100 γρ. καλαμποκάλευρο
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- αλάτι
- 1 κ.σ. θυμάρι
- σιμιγδάλι, για τη ζύμη
- ελαιόλαδο, για το άλειμα
Για τη γέμιση
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- 30 γρ. λιαστές ντομάτες
- 200 γρ. mix τυριών
- 100 γρ. blue cheese
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com