Άκης Πετρετζίκης: Λαβράκι στη λαδόκολλα
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για να φτιάξεις λαβράκι

Συστατικά
- 2 λαβράκια, φιλέτα (250-300 γρ./ φιλέτο)
- αλάτι
- 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού, ροζ + έξτρα, για το σερβίρισμα
- 4 φύλλα κάππαρης, + έξτρα, για το σερβίρισμα
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- 1 φινόκιο
- 1 κολοκυθάκι
- 1/2 μπρόκολο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com