Άκης Πετρετζίκης: Καρπούζι γεμιστό με μους τυριού
Μια μοναδική συνταγή διά χειρός Άκη Πετρετζίκη!
Μέθοδος Εκτέλεσης
Για τη μους τυριού
- Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια βάζουμε το ανθότυρο και χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να διαλυθεί το τυρί.
- Προσθέτουμε το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας, το ξύσμα από το λεμόνι, και χτυπάμε για 3-4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ανά διαστήματα καθαρίζουμε τα τοιχώματα του κάδου με μια μαρίζ ώστε να χτυπηθεί καλά όλο το μείγμα.
- Μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γιαούρτι, και ανακατεύουμε με μια μαρίζ...
Δείτε την εκτέλεση της συνταδής στο akispetretzikis.com