Άκης Πετρετζίκης: Κουλουράκια γεμιστά με γλυκό του κουταλιού σταφύλι
Μια μοναδική συνταγή διά χειρός Άκη Πετρετζίκη!
Συστατικά
Για τη ζύμη
- 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το άνοιγμα του φύλλου
- 150 γρ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. κρασί λευκό
- 2-3 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 πρέζα αλάτι
- ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα
Για τη γέμιση
- 300 γρ. γλυκό του κουταλιού σταφύλι, ψιλοκομμένο και στραγγισμένο
- 70 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι, τριμμένο
- 4 μπισκότα τύπου digestive, τριμμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com