Άκης Πετρετζίκης: Cruffins βουτύρου
Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη μαγιά, το νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθεί η μαγιά.
- Προσθέτουμε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το σκληρό αλεύρι, 50 γρ. βούτυρο και χτυπάμε στο μίξερ με τον γάντζο 8 έως 10 λεπτά για να απορροφηθεί το βούτυρο.
- Όταν ζύμη ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μίξερ είναι έτοιμη.
- Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα αλευρωμένο μπολ, την καλύπτουμε με μία μεμβράνη και την αφήνουμε για 45 λεπτά για να ...
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com