Άκης Πετρετζίκης: Frangipane με κεράσια χωρίς γλουτένη
Μια μοναδική συνταγή απο τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
- 280 γρ. κεράσια, ολόκληρα
- 600 γρ. χυμό κεράσι
- 80 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 180 γρ. αμύγδαλο, σε σκόνη
- 80 γρ. βούτυρο καρύδας
- 3-4 κ.σ. νερό, για άλειμμα
- 270 γρ. αμύγδαλο, τριμμένο
- 150 γρ. μέλι
- 70 γρ. γάλα αμυγδάλου
- 20 γρ. ινδοκάρυδο
- 2 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου
- 5 αβγά
Για το σερβίρισμα
- 40 γρ. αμύγδαλο φιλέ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com