Συνταγή για ελληνικά muffins με ελιές και φέτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Σνακ & Σάντουιτς
Συστατικά
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
- 40 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 3 αβγά, μέτρια, ελαφρώς χτυπημένα
- 80 γρ. γάλα, 3,5%
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. ελιές, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες
- 1 κ.σ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 2 κλ. ρίγανη, φρέσκια, ψιλοκομμένη
- 100 γρ. φέτα
- 50 γρ. μανούρι
- 40 γρ. κολοκυθόσπορο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com