Συνταγή για ομελέτα φούρνου με σπανάκι και μανιτάρια από τον Άκη Πετρετζίκη
Ευ Ζην / Σνακ
Συστατικά
- 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 80 γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 50 γρ. ζαμπόν, κομμένο σε κύβους
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 80 γρ. σπανάκι, φρέσκο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 4 αβγά, χτυπημένα
- 1 κ.σ. γραβιέρα, τριμμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com