Συνταγή για vegan λαζάνια με κιμά σόγιας από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Ζυμαρικά
Συστατικά
- 250 γρ. λαζάνια, χωρίς αβγό
Για τον κιμά σόγιας
- 2 κρεμμύδια, ξερά
- 2 καρότα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 300 γρ. κιμά σόγιας
- 100 γρ. κρασί λευκό
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 2 κ.σ. σπιτική κέτσαπ
- 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. βασιλικό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. ρίγανη, φρέσκια, ψιλοκομμένη
- 1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 1/2 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
- 400 γρ. νερό
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- αλάτι, προαιρετικά
Για τη μπεσαμέλ
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 30 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 300 γρ. ρόφημα σόγιας AdeZ
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- 1 κ.γ. διατροφική μαγιά
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com