Συνταγή για χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και αχλάδια από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο, +έξτρα για το ταψί
- 600 γρ. μπριζόλες χοιρινές, (περίπου 4)
- 1 κ.σ. θυμάρι, αποξηραμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο, αποξηραμένο
- 1 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο
- 2 αχλάδια, πλυμένα, κομμένα στα 4
- 5 σκ. σκόρδο, ολόκληρες
- 1 γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους 1 εκ.
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com