Συνταγή για Imperial piccata chicken από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Κοτόπουλο & Γαλοπούλα

















Συστατικά

Για την κρούστα

  • 100 γρ. ψωμί
  • 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. θυμάρι, ξερό
  • 60 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • πιπέρι, αρκετό, φρεσκοτριμμένο
  • μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Για το κοτόπουλο

  • 1 κύβο κότας
  • 250 ml νερό
  • 240 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 50 ml κρασί λευκό, προαιρετικά
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 50 γρ. κάππαρη, ξαλμυρισμένη
  • 50 γρ. ελιές, σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 κιλό φιλέτο στήθος κοτόπουλου
  • 50 γρ. βούτυρο, λιωμένο, για το άλειμμα
  • αλάτι
  • πιπέρι












Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved