Συνταγή για banana bread χωρίς γλουτένη από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κέικ
Συστατικά
- 120 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 80 γρ. ινδοκάρυδο
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, (χωρίς γλουτένη)
- 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 1 κ.γ. κανέλα
- 120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 100 γρ. ηλιέλαιο, + έξτρα, για τη φόρμα
- 2 αβγά, μέτρια, ελαφρώς χτυπημένα
- 70 γρ. γάλα αμυγδάλου
- 3 μπανάνες, ώριμες, 2 λιωμένες + 1 ολόκληρη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.σ. μέλι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com