Συνταγή για Ελληνικό καλτσόνε από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Αλμυρές Πίτες & Τάρτες
Συστατικά
Για τη ζύμη
- 250 γρ. νερό, χλιαρό
- 8 γρ. μαγιά ξηρή
- 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
- 100 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 100 γρ. καλαμποκάλευρο
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- αλάτι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη γέμιση
- 200 γρ. mix τυριών, τριμμένα
- 100 γρ. φέτα
- 2 ντομάτες
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ρίγανη, ξερή
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- δεντρολίβανο
- ρίγανη
- θυμάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com