Συνταγή για vegan κρέμα σοκολάτας από τον Άκη Πετρετζίκη

Ευ Ζην / Γλυκά

















Συστατικά



  • 80 γρ. κακάο, σε σκόνη
  • 60 γρ. κορν φλάουρ
  • 250 γρ. γάλα καρύδας
  • 120 γρ. νερό
  • 60 γρ. σιρόπι αγαύης
  • 30 γρ. σιρόπι σφενδάμου
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για το σερβίρισμα

  • φρούτα, της αρεσκείας σας
  • φυτική κρέμα γάλακτος, λίγη













Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved