Συστατικά
Για τις τηγανίτες
- 500 γρ. αλεύρι σκληρό
- 1 1/2 κ.γ. μαγιά ξηρή
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 280-300 γρ. νερό
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
- μαρμελάδα φράουλα
- ζάχαρη άχνη
- 30 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.σ. κανέλα
- 100 γρ. μέλι
- 40 γρ. φουντούκια, τριμμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com