Συνταγή για κουραμπιέδες χωρίς γλουτένη από τον Άκη Πετρετζίκη
Ευ Ζην / Γλυκά
Συστατικά
- 750 γρ. βούτυρο
- 300 γρ. κονιάκ
- 1 κ.γ. ανθόνερο
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 120 γρ. ζάχαρη άχνη, +200 γρ. για το πασπάλισμα
- 1.200 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, χωρίς γλουτένη
- 250 γρ. αμύγδαλα, λευκά καβουρδισμένα
- 1 κ.γ. ανθόνερο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com