Συνταγή για χοιρινό καρέ από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Υλικά για το κέικ
- 100 γρ. βούτυρο, μαλακό
- 120 γρ. ζάχαρη καστανή
- 3 αβγά
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
- 1/2 γρ. κανέλα
- 120 γρ. καρύδα, τριμμένη +έξτρα για το σερβίρισμα
- 200 γρ. ανανά, κονσέρβα σε κομμάτια 1 εκ.
Για την επικάλυψη
- 500 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 κ.σ. μέλι
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1/2 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com