Συνταγή για Γερμανικό ψητό κατσαρόλας - Sauerbraten από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Για τη μαρινάδα
- 230 γρ. ξίδι, από κόκκινο κρασί
- 500 γρ. νερό
- 1 κρεμμύδι, μέτριο, ψιλοκομμένο
- 2 κ.γ. κόκκους πιπεριού
- 4 κλ. θυμάρι, φρέσκο
- 1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. θυμάρι, αποξηραμένο
Για το κρέας
- 1 1/2 κιλό μοσχάρι, χτένι σε κομμάτι
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, κομμένο στα 4
- 2 κλ. σέλερι
- 250 γρ. πατάτες baby
- 200 γρ. καρότα, baby
- 250 γρ. νερό
- 1 κύβο βοδινού
Για τη σάλτσα
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com