Συνταγή για Γερμανικό ψητό κατσαρόλας - Sauerbraten από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας



















Συστατικά

Για τη μαρινάδα

  • 230 γρ. ξίδι, από κόκκινο κρασί
  • 500 γρ. νερό
  • 1 κρεμμύδι, μέτριο, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.γ. κόκκους πιπεριού
  • 4 κλ. θυμάρι, φρέσκο
  • 1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. θυμάρι, αποξηραμένο

Για το κρέας

  • 1 1/2 κιλό μοσχάρι, χτένι σε κομμάτι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο στα 4
  • 2 κλ. σέλερι
  • 250 γρ. πατάτες baby
  • 200 γρ. καρότα, baby
  • 250 γρ. νερό
  • 1 κύβο βοδινού

Για τη σάλτσα

  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ

Για το σερβίρισμα

  • 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο














Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved