Συνταγή για τσιπούρα με σάλτσα ντομάτας από τον Άκη Πετρετζίκη
Ευ Ζην / Θαλασσινά και Ψάρια
Συστατικά
- 2 κρεμμύδια, μέτρια
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 πιπεριά τσίλι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 100 γρ. κρασί κόκκινο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 2 φύλλα δάφνης
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 400 γρ. γάλα καρύδας
- 1 κύβο λαχανικών
- 2 τσιπούρες, χωρισμένες σε φιλέτα
- χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
- αλάτι
- πιπέρι
- φύλλα κόλιανδρου, για σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com