Συνταγή για Μεξικάνικες χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα αβοκάντο από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
- 4 μπριζόλες χοιρινές
Για τη μαρινάδα
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 1 κ.σ. πιπεριά τσίλι, μέτρια
- 1/2 κ.σ. κύμινο
- 1/2 κ.γ. ρίγανη
- 1/2 κ.γ. μουστάρδα, σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 1 πρέζα αλάτι
Για τη σάλτσα
- 2 αβοκάντο, ώριμα
- 3 ντομάτες, μέτριες
- 1/2 ματσάκι κόλιανδρο, μόνο τα φύλλα
- 1 σκ. σκόρδο
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
- χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. πιπέρι, χοντροκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com