Συστατικά
Για τη βάση
- 250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
- 100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για την κρέμα
- 60 γρ. γάλα
- 5 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 400 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 πρέζα αλάτι
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.γ. χυμό λεμονιού
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα
- 300 γρ. μαρμελάδα φράουλα, με κομματάκια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com