Συστατικά
Για τα μακαρόν
- 120 γρ. αμύγδαλο, χωρίς φλούδα
- 120 γρ. ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. ασπράδια, (4 μεσαία αβγά)
- 1 πρέζα αλάτι
- 120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για τη γκανάς
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 150 γρ. κουβερτούρα
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. ζαχαρόπαστα μαύρη
- 50 γρ. ζαχαρόπαστα λευκή
- 10 γρ. μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com