Συστατικά
Για τη ζύμη
- 280 γρ. νερό, χλιαρό
- 18 γρ. μαγιά ξηρή
- 1 κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
- 1 κ.σ. μέλι
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 πρέζα αλάτι
- 50 γρ. κορν φλάουρ
- ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το frosting
- 120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 250 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα
- μέλι
- καρύδια
- κανέλα, σε σκόνη
- ζάχαρη άχνη
- θυμάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com